Szakácskönyvek

BOOOK Kiadó

BOOOK Kiadó

Konyhai kalandozások: 10+1 szakácskönyv, amit érdemes beszerezned 2025-ben

2025. január 22. - BOOOK Kiadó

A szakácskönyvek a gasztronómiai világ alapkövei, amelyek inspirációt nyújtanak kezdő és haladó szakácsok számára egyaránt. Egy jó szakácskönyv azonban nem csupán receptek gyűjteménye; ennél sokkal többről van szó. Egy igazán jó szakácskönyv nemcsak recepteket kínál, hanem élményt nyújt. Arra…

Tovább

Divat és önismeret kapcsolódása Csalár Bence Stílustérkép című könyvében

Csalár Bence, a divat világában otthonosan mozgó szakértő és újságíró, harmadik könyvében ismét a fenntarthatóság kulcsterületére irányítja a figyelmet. Ezúttal azonban egy olyan mélységet céloz meg, amely túlmutat a textileken és szabásmintákon: az önismeret szövevényes világát. Az önismeret…

Tovább

Náray Tamás: A trilógia ízei sütemény receptjei

 Náray Tamás Zarah-trilógiája nemcsak nagy ívű családtörténet, izgalmas kémregény és utazás számos ország földjén, hanem csupa szín, illat és forma, sőt, még az ínycsiklandó sütemények ízét is a szánkban érezhetjük. A mesélő a szöveg megannyi rétegéből festi meg a hangulatot, és mutatja be a magával…

Tovább

3 hasznos könyv az újévi életmódváltáshoz

  Szabó Adrienn: Magyar superfood Tudatosság – Fenntarthatóság – Környezeti harmónia az étkezésben A „superfood” szó hallatán sokan az egészségtudatos táplálkozás szinonimájára gondolnak, hiszen olyan ételekről van szó, amelyek különleges, kiemelkedő tápértékkel bírnak. A nemzetközi palettán a…

Tovább

Ahogy az évszakok, úgy változnak a fogások – Mary Berg Évszakról évszakra című könyvének bemutatása

Üdvözöllek Mary konyhájában, ahol az elkészült ételek nemcsak a testet, hanem a lelket is táplálják.   Mary Berg, a kanadai gasztro forradalmár, a gasztronómia világának egyik legismertebb alakja, legújabb könyvében, az Évszakról évszakra című művében varázslatos kulináris utazásra invitálja…

Tovább
süti beállítások módosítása